Volg je bestelling – Carppelo
Direkt zum Inhalt

Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd & 2 jaar garantie

Koop nu betaal later met klarna

Aanbevolen door 10000+ tevreden klanten

Volg je bestelling

Wilt u uw bestelling volgen? Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een verzendbevestigingsmail van infocarpello@gmail.com met uw trackingnummer erin. Afhankelijk van het bestelde product kan het tot 2 werkdagen duren voordat de e-mail wordt verzonden. Zodra u de e-mail hebt ontvangen, kunt u hieronder uw volgnummer invoeren om eenvoudig de status van uw levering te controleren.

Dingen om in gedachten te houden:

Bestelnummers worden niet onmiddellijk bijgewerkt met de beschikbare leveringsstatus. Als je ingevoerde trackingnummer aangeeft dat het momenteel niet beschikbaar is, wees dan niet ongerust - Je bestelling is verzonden en is onderweg naar het plaatselijke postkantoor. De status zou binnen enkele werkdagen moeten worden bijgewerkt. Afhankelijk van de bestemming kan het 2 tot 9 werkdagen duren voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Als u irrelevante advertenties ziet op de tracking popup, spijt ons dat oprecht. We maken gebruik van een derde partij tracking service om de beste tracking resultaten te garanderen, dus we hebben geen manier om de advertenties getoond op het te controleren. Dank u voor uw begrip.

Veel shop plezier!


30 dagen geld terug garantie

Gratis verzending & retourneren

Achteraf betalen met Klarna

24/7 bereikbaar via email