30 dagen gratis | 2 jaar garantie | 12000+ 5 sterren

FAQ

Gratis verzending  en gratis retourneren.

Als je vóór 23:59 uur 's avonds een bestelling plaatst, wordt jouw pakketje devolgende dag nog verzonden! De levertijd ligt dan tussen de 2 en 9 dagen (als er geen vertraging is bij PostNL). Er wordt op maandag geen post bezorgd door PostNL, houd hier ook rekening mee.

Wil je meer weten over verzending en levering? klik hier.

Ja dat kan zeker! Je kunt je pakketje eenvoudig retourneren.Klik hier om te kijken hoe je je pakketje retour stuurt.
De sieraden van Carpello zijn gemaakt van roestvrijstaal. Roestvrijstaal bestaat uit de materialen ijzer, chroom en koolstof. Deze stoffen hebben als eigenschap dat ze niet verkleuren. 
Nee er zit geen nikkel in onze sieraden
Voor alle producten geld een garantie termijn van 1 jaar.
Mocht een item binnen dit termijn defect zijn neem dan meteen contact met ons op via infocarpello@gmail.com, vergeet niet in je bericht je ordernummer  te vermelden en een foto van de klacht mee te sturen. Er wordt tijdens werktijden binnen 12 uur op je gereageerd met een passende oplossing.
 
Als de periode van 12 maanden voorbij is betekent het natuurlijk niet dat de sieraden zullen verkleuren. Je kunt ons altijd contacteren als je vragen hebt of ergens tegen aan loopt!
Onze sieraden worden verpakt in een mooi zakje waar de sieraden veilig in zitten en niet beschadigt kunnen worden. Het word geleverd in een envelop met bubbel plastic wat door de brievenbus past.
Hoelang kan ik de sieraden gratis gebruiken?
Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd zodat jij altijd de juiste keuze maakt. Wij vinden 30 dagen optimaal zodat jij alle tijd hebt of te zien of onze producten geschikt zijn en of je ze wilt houden. 
Lees hier de meest gestelde vragen
Gratis verzending & retourneren
30 dagen geld terug garantie
Achteraf betalen met Klarna
24/7 bereikbaar via email